Andre siger

Udtalelser om Siv Solbjørk

Læs, hvad folk synes om mit arbejde

Jane​​

”Fra et sted i mig, hvor der var aktiveret frygt, evnede Siv Solbjørk på den fineste og tryggeste måde, at hjælpe mig hen til et sted, hvor jeg var i ro og tryghed.

Ved hjælp af enkle virkemidler, stor indføling og nærvær fik jeg et indblik i og en forståelse for, hvad der var på spil, og jeg gik derfra med en følelse af retning og viden om, hvad der fremadrettet kunne hjælpe mig, så jeg kunne undgå at lande i en lignende situation og fastlåsthed.

Det var en forunderlig og vidunderlig proces.

Vibeke

“Du har givet mig meget at tænke over. Det har været en hjælp til at fordøje en del ting, og har fået mig videre til forsoning, og frigjort mig fra opgaven med at fikse alle relationer og gøre alle glade. 

Det var meget brugbart med familieopstillingen, og det der kom ud af den.

Det bedste ved familieopstillingen var, at det var en fantastisk metode til at sætte sig i andres sted, og mærke hvordan det føles og opleves at være de andre omkring mig.

Virkelig fed oplevelse!”

Helene

”Jeg føler mig 100 % tryg, set og mødt af Siv Solbjørk, derfor kan jeg anbefale hende. Hun rummer, dét er vigtigt for mig.” 

Therese

Meget faldt på plads hos mig det efterfølgende dage. Jeg føler mig lettet og har fået mere overskud efter opstillingsdagen. 

Henriette

”Tusinde tak for din tid og din søde og professionelle guidance. Jeg synes, at du er dygtig.” 

Lone

”Tak for din dygtige og følsomme vejledning. Det betød rigtig meget for mig.” 

Marianne

”Fik flere brugbare redskaber med hjem – skøn og nærværende coach – der møder dig, hvor du er og er med til at få dig videre.” 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende samtale om mit arbejde, og hvordan jeg kan hjælpe i jeres situation.